Тодор Батков отстро отговори на феновете на "Левски" след масираната атака, на която бе подложен от "синьото" воинство през цялата изминаваща седмица. Собственикът на клуба се завърна от конгрес на юристите във Флоренция и на летище "София" на свой ред размаха пръст срещу запалянковците, призовали го да си тръгне от "Герена" незабавно.

"Някой се е объркал, ако си мисли, че аз съм някаква константа, рече адвокатът пред "Нова телевизия".  - Продължат ли още малко да ми лазят по нервите, ще им върча акциите и да се оправят. Доколкото знам вече има такъв прецедент в българския футбол - в "Локомотив" (Пловдив). Там се чудят какво да правят. Мога да реша да не дам нищо на никой. Но нали говорим за отбор на народа, ето... да не е само лозунги и глоби." 

"В моя случай става въпрос за доста сериозно изваждане от джоба. 43 милиона за 11 години, а и още пет преди това. Но всичко има някакъв предел, ще дам пресконференция и ще покажа тези неща, за да ги знаят. Престанете да ми ходите по главата“, повтори още веднъж Батков.

На въпрос за подозренията, че реалният собственик на "сините" е Делян Пеевски, босът рече следното: "Не отричам, че го познавам, но нямам впечатление той да иска да купува клуба."