Поклонничките на 38-годишния британски актьор Бенедикт Къмбърбач непрестанно обсъждат в мрежата кога ще бъде предстоящата му сватба с режисьорката Софи Хънтър и какви салтанати ще я съпровождат. Има обаче реална опасност тържеството да мине незабелязано за фенките.

В ексклузивно интервю за портала US Weekly Бенедикт признава, че няма да прави шоу от своето бракосъчетание. "Мисля, че нашата сватба ще бъде тиха и скромна, в тесен семеен кръг", казва той. Не е ясно какво мисли по въпроса бъдещата мисис Къмбърбач, но предвид нейната видима и с просто око кротост, и тя едва ли ще поиска да се бият силно тъпаните. 

Преди дни Бенедикт и Софи, които дълго време криеха връзката си, за пръв път се показаха заедно пред публика. Звездата от култовия сериал "Шерлок" дойде с бъдещата си жена на премиерата на новия си филм "Игра на кодове" - един от спряганите сериозни кандидати за следващийе "Оскар"-и.

36-годишната приятелка на актьора беше малко смутена от натрапчивото внимание на фотографите и журналистите към себе си и старателно криеше ръцете си в джобовете на дългата си рокля Chanel, криейки от любопитните погледи пръстена с огромен диамант.