"Лудогорец" разгроми "Етър" с 6:0 в последния мач от 17-ия кръг на първенството. Шампионите дръпнаха с 6 точки пред ЦСКА-София в дебюта в първенството за новия си наставник Валдас Дамбраускас. Клаудиу Кешеру вкара 4 гола за победата.

Още в рамките на първото полувреме "Лудогорец" поведе с 4:0. В 6-ата минута Кирил Десподов получи пас отляво, но тъй като бе в засада остави топката за Антон Недялков. Той центрира остро по земя и Клаудиу Кешеру засече за 1:0.

В 27-ата минута гостите останаха с човек по-малко. Вратарят Христо Иванов излезе неразчетено от наказателното поле, за да пресреща Бърнард Текпетей. Стражът спря удара на Текпетей с ръка извън полето, за което получи червен картон.

В 37-ата минута "Лудогорец" вкара втория си гол. Жордан Икоко прати топката към наказателното поле по въздух, където Кешеру от воле я заби в мрежата на "Етър".

Две минути по-късно резултатът стана 3:0, когато удар на Десподов бе засечен от Пламен Крачунов с пета в собствената му врата. Не след дълго Кешеру оформи своя хеттрик за 4:0 след пас на Антон Недялков.

Румънският централен нападател на "Лудогорец" продължи да бележи и през второто полувреме. Малко след неговото начало той отклони топката с глава във вратата на "Етър" след центриране на Десподов от фаул.

Шестият гол бе дело на Каули в добавеното време на срещата.

По-голямата част от мача се игра в половината на "Етър". "Лудогорец" имаше и други възможности за гол, но не успя да се възползва от тях.