Пожар изпепели СПА центъра на комплекса "Царско село" над Околовръстното шосе в София. Пламъците са обхванали и други части от луксозната хотелска част. Засега липсва официална информация на каква стойност са щетите. 

Не са пострадали двата терена - с изкуствена и естествена трева, които се ползват по различни поводи от куп елитни отбори в родния футбол, като например ЦСКА, "Лудогорец", "Ботев" (Пловдив) и т.н. В "Царско село" играят всички възрасти от школата на ЦСКА, а всеки уикенд вървят няколко първенства при подрастващите.

Когато "Лудогорец" е в София, било то за мачовете от Шампионската лига или в "А" група, отсядаше винаги в "Царско село". Това обаче може би ще се промени, тъй като босът на комплекса Стойне Манолов и Кирил Домусчиев размениха остри реплики в медиите в последните дни.

Манолов е бивш изпълнителен директор на ЦСКА и настоящ благодетел на "червените". Бизнесменът подпомага школата на армейците чрез дарения в сдружението "ЦСКА Завинаги". Също така наемите и цените, които плаща любимият му клуб за ползване на терени и услуги в "Царско село" , са символични.