Един 11-минутен филм, пуснат в YouTube, стана причина не само за милиони харесвания, но и за истинска полемика. И то не само защото главната фигура в него е поп принцесата Бионсе Ноулс. В красивото, стилно и интелигентно видео певицата не открива нищо ново, но думите, които казва, карат всеки нормален човек да се замисли...

"Когато си знаменит, вече никой не те приема за нормален човек. Ти ставаш обществено достояние", разсъждава Бионсе в Yours And Mine, който се появи в мрежата преди броени дни. Една от най-известните световни певици очевидно знае за какво говори - тя отлично се справя с изпитанията на славата. Сега мислите за важността на това да бъдеш себе си във всякаква ситуация, Бионсе се опитва да сподели и със света.

В черно-бялото 11-минутно видео, сглобено от части от последните клипове на певицата, тя повдига темите за любовта, майчинството, семейството, феминизма и всичко онова, което вълнува всяка съвременна жена, независимо от социалното ѝ положение. Бионсе показва и с личен пример как можеш да живееш нормално, какво е това борба и победа - и тук въобще не става дума за сцената.

Този филм може би няма да получи признания по световни кинофестивали, но съвършено точно заема мястото си в сърцата на зрителите и най-вече зрителките. Е, гледащите го трябва да знаят английски език, защото субтитри (засега) няма.