Милиони долари се разхвърчаха от инкасо кола на улица в Хонконг и бяха разграбени за секунди. 

Полицията в града призова жителите да върнат милионите, изсипали се на една от главните улици след инцидент с бронираната кола, предаде Би Би Си. В нея до катастрофата имало 525 млн. хонконгски долара в брой (около 69 млн. щатски). На служители на полицията обаче се удало да съберат обратно едва 20 млн. хонконгски долара. Останалите пари, съдейки по всичко, са останали в джобовете на късметлиите, които били на точното място в точния момент.

Щастливата за доста хора история се разиграла в деловата част на Хонконг в района "Ванчай" по обяд. След аварията с инкасо колата улицата станала непроходима. Според очевидци хората буквално изскачали от колите си, за да успеят да съберат колкото е възможно повече пари, като наблягали на пачките и в краен случай на отделни банкноти. Дъждът от банкноти засипал пътното платно. Вестник "Саут Чайна морнинг пост" съобщава, че сред късметлиите била жена, която се ориентирала светкавично и успяла да прибере цяла торба неразкъсани пачки. След което изчезнала в квартала без следа.

От полицията предупредиха, че отказът за връщане на парите ще бъде разглеждан като много сериозно престъпление. Властите водят разследване на инцидента.