"Но ние не сме се уговаряли така, Рамзан. Ти не бива да седиш в мазето в далечния Иванков. Сядай в танка, щурмувай Киев..." С тези думи се обърна към чеченския лидер Кадиров съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна след информацията, че момчето с брадата е в Украйна, но не точно, за да се бие. 

Истинските намерения на Русия започнаха да изкристализират ден подир ден, а днес говорителят на Кремъл - момчето с мустака Песков, обяви, че можело и да се търси пълен контрол над обсадените градове. Хвала, освободители. 

Ужасяващи кадри на руския терор над завзетите от армията градове. Репресии срещу граждани, журналисти и политици - само както в Москва си знаят. 

До 8000 евро за фейсбук реклами може да са изхарчили младите надежди на ГЕРБ, опитвайки да "хулят" по правителство и премиер. Не е ясно дали става дума за субдисия, чекмеджета или друга скрита валута. 

"Усещането за корупция" у нас бе за пореден път подхранено от Европейската комисия, която ни каза - ще връщате пари за къщите за гости. А така хубаво си ги ползвахме...

И накрая - геният-милиардер Илон Мъск реши отново да вземе нещата в свои ръце и предизвика Путин...на борба. Е, Кремъл не отговаря, но пък го направи шефът на "Роскосмос" Рогозин, който отдавна опитва да привлече вниманието на Мъск. Любов - какво да се прави.