По Нова година стават чудеса - това поне може да се заключи от благодарствено писмо от Враца, публикувано на сайта на МВР.

Тримата членове на сем. Йоцови - Петър, Антоанета и Йошко, явно не споделят традиционното недоволство, на което обичайно "се радва" вътрешното ведомство. Напротив - благодарни са за разкриване на кражба в с. Крива бара, община Козлодуй, която наглед може и да изглежда "кокошкарска", но за тях си е важна.

„Искрено благодарим на Венелин Вълчев, Светослав Иванов и Людмил Дочев, на Иван Ангелов и разследващ полицай Кръстина Каменова, както и на началника на РУП-Козлодуй Кръстю Кръстев за човещината и професионализма им“, пишат Йоцови прочувствено в писмото, адресирано до министър Веселин Вучков и до ОДМВР –Враца.

След като установили кражба с взлом в техен имот в селото, те сигнализирали полицията. Извършителите били разкрити още същия ден, се казва в съобщението на МВР. Няма повече подробности за стойността на откраднатото, за личността на извършителя, както и за благодарното семейство.

„Нека запазят силата и увереността в това, което правят. Ние знаем и вярваме, че има много стойностни хора, които работят за доброто на българите“ , пишат още Йоцови по повод разкритото престъпление и пожелават спорна и добра 2015 г.