Хубаво е човек да сбъдва мечтите си. Искаш да летиш на изтребител “Юрофайтър”? Готово, докарват ти цели два от военна база на 250 км от Мадрид, където си в момента, и ти дават да направиш няколко кръгчета. Искаш да видиш "Сантяго Бернабеу”? Никакъв проблем, получаваш тук и снимка с Флорентино Перес. И цялата културна програма е за сметка на българския данъкоплатец.

Не на всеки се получава, трябва да си президент. А когато си президент, няма невъзможни неща. 

Радев не може да бъде засенчен дори от външната министърка, колкото и да й се иска - и аудиенциите при краля, и срещите при премиера са за него, съжаляваме.

Докато някои се радват на испанската сиеста, Украйна има нужда от съветски изтребители, каквито имаме ние. Защото украинските деца втори месец са натикани в катакомбите на металургичен завод край Мариупол и не могат да излязат, защото руските освободители отвън чакат някой да се покаже, за да го денацифицират. Е, ние ще ремонтираме украинските танкове - и това е нещо, като знаем кой ни управлява (Радев и Нинова).

Да де, ама достатъчно ли е? Руснаците не само убиват, но и изнасилват. Включително деца.

И един ден тези военни престъпления трябва да бъдат наказани. Оказа се, че и за това трябват топки. Този процес ще мине без България. Не че нашият принос ще липсва - нашите магистрати са “еталон” за независимост и безпристрастност, но всеки знак е важен. Но какъвто президентът, такъв и ВСС - знакът пак е нулев.

Кметът на Киев много добре ни го каза. Лошото е, че при нас ще влезе в едното ухо и ще излезе от другото. 

Това е положението. А газът можело да скочи с 25% другия месец. 

 
Хайде да не го мислим, че е петък вечер, идва уикенд и почивен понеделник. За някои в Мадрид почивката започна.

А за Украйна? Слава, слава!