ММА боецът Димитър Стоянов - Лудия бе разстрелян тази нощ в пловдивския кв. "Лаута". Сигналът за убийството на 38-годишния пловдивчанин е получен на телефон 112 в 19,35 ч, уточняват от полицията.

Срещу Лудия е стреляно пред входа на кооперацията, в която живее, съобщи "Марица", въпреки че на мястото още се извършва оглед. Близката горичка вероятно е дала възможност на убиеца да причака жертвата си незабелязано.

По информацияна бТВ спортистът е починал в линейката на път за болницата. Лудия живее в кооперация към хотел "Парк". В момента полицията е отцепила района между входовете на двете сгради. Криминалисти правят оглед на местопрестъплението, разпитват се свидетели.

"Марица" пусна снимка на Димитър Стоянов - Лудия от ринга.

Стоянов е бил и сред младите ни надежди в бокса в категория до 91 кг. Той е съпруг на топмоделката Роси Черногорова, баща е на две деца.

Пак тази вечер между петричките села Първомай и Кавракиново пък е убит и Орхан Дж. (55 г.) Той е намерен мъртъв около 19,30 ч. - лежал е в локва кръв на шосето.

Според първоначалния оглед мъжът е ударен зверски по главата с твърд предмет, съобщава Struma.com. Въпреки че Орхан е известен бизнесмен в района - собственик на хотелски комплекс и бар в с. Яворница, способът на убийството дава насоки на криминалистите да смятат, че става дума за грабеж, ПТП или друга нелепа ситуация.

И за двата случая още няма официална информация.

Това са общо четвъртата и петата жертва на убийства само в последните няколко дни.

На 8 януари пред жилището им в столичния кв. "Витоша" бяха разстреляни задлъжнелият строителен предприемач Митко Дамянов (48 г.) и съпругата му Наталия (42 г.). Срещу Дамянов е имало много опити да заведат дела за измами заради недовършени кооперации.

В Пазарджик завчера бе убита с 6 куршума пред дома й Татяна Стоянова - шеф на кабинета на кмета на града Тодор Попов. Според информация на БНТ всички сделки и решения на общината са минавали през нея.