Световната №2 в женския тенис Мария Шарапова бе гост на популярно австралийско тв шоу дни преди старта на първия за сезона турнир от Големия шлем в Мелбърн.  

Рускинята призна, че винаги хаби много нерви покрай мачове на любимия си Григор Димитров. Тя даде и ясна насока на българската тенис звезда, как не иска да получи предложение за брак, пише tennis24.

"Изключително изнервящо е да гледам негови мачове, призна Маша. - По-лошо е да гледаш, отколкото да играеш. Обикновено когато гледам си казвам:  "О, искам да съм там". Защото виждам различни неща отвън и просто искам да отида и да ги направя сама. Наистина се стресирам доста на негови двубои."

Тя също така каза, че ако получи предложение за брак, категорично не иска да бъде на корта или на друго публично място: "Изобщо не обичам спектакли. Ако се случи на корта? Ужас. Никога не съм обичала такива неща. Предпочитам да ги пазим между нас, в по-личен, по-интимен план."

Междувременно бившата на Григор и основна съперничка на Шарапова на корта - Серина Уилямс, опита да завърти интрига в туитър. Тя написа пост със следния текст: "Григор Димитров, Боже мой, толкова съжалявам за чантата. Взех я, като си мислих, че е моята."

От това излиза, че двамата може да са се засекли на тренировка в Мелбърн. Ясно е какво цели американката. Интересно е дали ще последва реакция от Шарапова. Преди време двете размениха реплики чрез медиите, когато Гришо избра Маша пред Серина, с която имаше кратък флирт.