Снимки на представителя на младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора - Рдослав Георгиев във връзка с с насилника, обезобразил 18-годишно момиче с макетно ножче, предизвика реакция на отрицание от партията на Бойко Борисов. И на атака - към бивш депутат на "Продължаваме промяната" от листата от Града на липите.

Атанас Михнев публикува колаж, на който се вижда как младежът на ГЕРБ демонстрира близки приятелски отнишения с близък на задържания за тежкото посегателство над младото момиче Георги Георгиев, както и на Радослав Георгиев с Бойко Борисов.

"Има теория, която гласи че през 6 приятелски връзки, всеки може да стигне до Президента на САЩ примерно.

Връзката между бияча-охранител от Стара Загора и Бойко Борисов е доста по-пряка!

Нека заедно да осъдим действията на този човек срещу едно българско момиче днес от 18ч. 

П.С. каквито ни политиците, такива и хората. Пак за тях гласувайте.

П.П.С. бях и продължавам да съм против (не)коалицията на ПП с ГЕРБ", написа Михнев под колажа от три снимки.

От ГЕРБ отвърнаха с позиция:

"Бившият депутат от “Продължаваме промяната” Атанас Михнев, който стартира политическата си кариера в Младежи ГЕРБ, си позволява да разпространява лъжи за представителя на МГЕРБ-Стара Загора Радослав Георгиев, намесвайки и името на лидера на партията Бойко Борисов. 

Категорично Радослав Георгиев няма нищо общо със садиста, причинил над 400 прорезни рани на 18-годишното момиче от Стара Загора. 

Самият Радослав и кметът на Стара Загора Живко Тодоров бяха сред първите, осъдили публично жестоката садистична проява. 

Призоваваме всички български граждани да се противопоставят на опитите за яхване на тази трагедия чрез откровени лъжи с цел политическо омаскаряване и евтин черен ПР."