Само две седмици, след като стажантката Пейдж Дженингс беше изгонена от манхатънския офис на инвестиционната кампания Lazard Asset Management заради публикуване в туитър на еротични селфита от тоалетната на престижната фирма, тя вече си уреди 6-цифрен хонорар в порно вариант на "Уолстрийт", пише в. "Ню Йорк пост". Това е първата роля на 23-годишната финансистка, която не успя да се задържи на Уолстрийт.

Под псевдонима Вероника Вейн тя ще играе в лентата, озаглавена съвсем в реда на нещата, "Изчуквайки Уолстрийт".
Снимките на пародията на хита от 1987 г. започват в Лас Вегас тази неделя.

"Не сме се старали да променяме много историята", казва Кейдън Крос, президент на уебсайта arrangementfinders.com, който е продуцент на лентата. "Ако продължите много от сцените във филма, те естествено, ще приключат със здрав секс", добавя тя.
Самата Вейн казва за хита на Оливър Стоун: "Това си е чисто порно, но без секс, например, както Гордън Геко казва на Бъд Фокс в лимузината: Или си вътре, или си вън".

В случая Вейн ще играе ролята на Бъд Фокс, а тази на Геко ще се изпълнява от 39-годишната френска порно звезда Мануел Ферера, който е годеник на Кейдън Крос, самата тя също с богат опит във филми за възрастни.