Певицата Рут Колева пусна във Фейсбук клип срещу музикалния продуцент Саня Армутлиева, пише сайтът "Площад Славейков". В клипа Колева твърди, че Армутлиева вреди на музикалната индустрия и ощетява творците. Това според Рут е проблем, който „гние в българското музикантско общество“ от много време насам. Колева казва, че отношенията на Армутлиева с победителите в различни музикални формати, които тя продуцира, не са приключили по най-благоприятния начин:

"Дали е ставало с дело или с някакъв друг скандал, това е често срещано. Но медийният натиск, който тя успява да упражни, до голяма степен е успял да ощети много от българските изпълнители".

Певицата казва още, че Саня Армутлиева е в конфликт на интереси, заемайки длъжности едновременно в "Музикаутор" и в "Профон":

"Най-малкото, което ние можем да направим като общество, е да премахнем хора като нея от тези две дружества, които разпределят едни пари и реално са на всички нас. Това са парите на нашето творчество и труд, който тя през годините е ограбвала. Нека изкореним този вредител в нашата среда. Аз нямам никакъв личен интерес и най-много мога да си навлека неприятности от това, че проявих смелост за това да подам крак, за да можем заедно да променим нещо", допълва Колева.

В интернет в момента тече подписка за отстраняването на Саня Армутлиева от "Профон".