Поставихме в центъра на дебата работещите хора и малкия човек. Това каза Ваня Григорова, издигната от левицата, най-вероятен участник на балотажа в София, в първото си интервю след първия тур.

"Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха. Благодаря на БСП, на всички коалиционни партньори. Особено много благодаря на моите колеги от синдиката.

Усещах подкрепата на гражданите, увеличаващата се енергия. Поставихме в центъра на дебата проблемите на работещите хора, на малкия човек. Накарахме хората да повярват, че една друга София е възможна. Имаме волята да продължим докрай и ще го направим.

Търсим подкрепа от всички партии, коалиции, но и отделни хора, които припознават нашите каузи. Които смятат, че малкият човек не е малък, а има достатъчно основания да бъде поставен в центъра на политиката на столичната община. Продължаваме срещите с хората по места. Разговорът ни винаги е бил с гражданите. Ние сме формацията, коалицията, която направи най-много срещи на терен.

Продължаваме да работим по каузите, които ни обединяват. БСП си има собствена политика. Аз съм кандидат на обединената левица", каза накрая Григорова.