Изпълнителният директор на "Локомотив" (София) Георги Марков (43 г.) е бил опериран по спешност в местна клиника в Анталия, информира Gong.bg. След направените му изследвания вчера вечерта лекарите са преценили, че най-доброто решение за неговото състояние е операция на сърцето.

Все още няма официална информация какво точно се случва с бившия национал. Твърди се, че Марков е получил инфаркт по време на футбол на малки врати в турския курорт. Прилошало му е, поради което е спрял да играе. Върнал се е на терена след кратка почивка и е почувствал болки и тежест в сърдечната област. Тогава Марков е откаран в болница. Състоянието му е стабилизирано, няма опасност за неговия живот, твърдят от лагера на "Локомотив". 

В момента игралият за отбори като "Ботев" (Пловдив), "Локомотив" (София) и "Левски" бивш защитник е в интензивното отделение, но се очаква скоро да бъде преместен. 

Един от хората, първи посетили Марков, е неговият приятел Георги Иванов-Гонзо. Босът на "Левски" е в постоянен контакт със семейството на изпълнителния директор на "Локо". И двата отбора са на лагер в Анталия, подобно на други наши тимове.

„Неприятен случай, но радващото е, че всичко в момента е окей, конетрира Иванов пред Gong. - Гошо мина изследвания, направиха му операция. Мисля, че от тук насетне нещата ще са добре. Но трябва да направи коренна промяна в живота си. Това е лампа не само за него, но и за нас. Ние трябва да сме по-спокойни, да не хабим толкова нерви. Гошо е добре благодарение на екипа в болницата, която направи всичко възможно. В момента е в интензивното и до ден-два ще го изпишат.“

„След интервенцията го видях Марков, бе в съзнание. Аз съм в постоянен контакт със семейството му и те знаят, каквото трябва и вече са по-спокойни“, завършва Гонзо.