Известно е, че треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е отявлен почитател на футболистите около и над 30-те години. Но новината за идването на стадион "Българска армия" на 35-годишния индиец Ренеди Сингх първоначално прозвуча твърде странно и шокиращо дори при този факт.

Впоследствие стана ясно, че Сингх нямало да играе с червената фланелка, а само ще трупа опит под ръководството на Стойчо Младенов. Може би ветеранът вече се е насочил към треньорската професия и иска лично да се понаучи нещо от методите на Стойчо.

Ето какво гласи съобщение на официалния сайт на ЦСКА: 

"В тренировъчния процес на представителния отбор от днес ще се включи индийският национал Ренеди Сингх. Футболистът, който е много популярен в родината си ще остане в клуба до края на шампионата. Той ще трупа опит в заниманията на Стойчо Младенов. Партньорството между ЦСКА и Ренеди е с опознавателен характер. С него по време на престоя му ще е и индийски журналист, който ще отразява ежедневието му в ЦСКА. Чрез това сътрудничество клубът има за цел да популяризира марката ЦСКА, както и българския футбол на един прохождащ пазар, какъвто е индийският, който е с много голяма перспектива за развитие."

А от видеото става ясно, че едно от първите неща, които Ренеди е направил на Армията, е да разгледа музея на "червените".