Коя знойна красавица ще спечели приза за най-секси жена в света за 2015 г. в класацията на FHM?

Не знаете? Това е съвсем нормално.

Ако знаехте, то можехте да спечелите пари от това. Колкото и странно на пръв поглед да изглежда букмейкърите обръщат внимание и на това събитие редом със залаганията на спортни събития. В случай че помислите още малко категорично ще се убедите, че футболните страсти са пряко свързани с женската красота под формата на поп красавици, фотомодели и манекенки.  Кристияно Роналдо - Ирина Шейк,  Ашли Коул - Черил Коул, Кристиян Карембьо - Адриана Скленарикова, Дейвид Бекъм - Пош Спайс... Можем да продължим списъка почти до безкрай.

Но да си дойдем към букмейкърските коефициенти.

 

Мишел Кийган

 

Британската актриса от сапунки и модел е най-вероятната победителка в тазгодишната класация на FHM. Шансовете ѝ са оценени от български букмейкър на 1 към 4, а всички останали кандидатки за приза най-секси жена на 2015 г. гарантират по-висока печалба, което означава, че изборът им изглежда по-невероятен. Преди година Кийган остана втора, но справедливостта ще възтържествува. Тази година се очаква да бъде много успешна за красавицата, тъй като с огромен интерес се очаква сериала "Обичайни лъжи", в който тя има главна роля. Стискаме ѝ палци. 

 

Дженифър Лоурънс

 

Втора по вероятност да спечели тазгодишният приз пак е актриса и това е Дженифър Лоурънс, която нашумя преди всичко с участието си във филма "Игрите на глада". Всъщност точно тя спечели класацията на FHM за 2014 г. така че битката с Мишел Кийган се очертава да бъде дра-ма-тич-на! Лоурънс води с една награда "Оскар", но все пак мъжкото издание не оценява актьорски умения. Коефициентът ѝ е 1 към 5.

Марго Роби

 

Тя е трета. Ако не сте чували за нея, вероятно няма да се учудите като ви съобщим, че Роби също е актриса, която е започнала пътя си към върха благодарение на сапунените сериали. Все пак към момента родената в Австралия хубавица може да се похвали и с роля в касоразбивача "Вълкът от Уолстрийт". В момента името ѝ е супер актуално в Холивуд и дори да не бъде обявена за най-секси, гарантирано няма да страда.  Коефициентът и е 1:8.


Кейли Куоко-Свитинг

 

И тук няма изненада. Пак е актриса. Американска. Известна е най-вече с ролята си в ситкома на АВС "Осем прости правила". Заложите ли левче за нея, в случай че спечели, ще вземете 10. 

Емили Ратайковски

 

Наистина е красива. Даже много. Да се чудиш направо защо защо не са я сложили като основен фаворит. Не че 1 към 7 е кой знае колко много, но все пак... Моделът от Лондон е от полско-ирландско-американски произход. Със сигурност е взела най-доброто от тези нации.

Мила Кунис

 

Милена Марковна Кунис или просто Мила Кунис също има шансове според букмейкърите. Американска актриса, родена в Черновци, Украинска ССР, е оценена с 1 към 11. Името ѝ нашумя с участието в сериала „Шеметни години“. Участва и в други успешни продукции като „Американски психар 2“ и  „Черният лебед“, в който си партнира с Натали Портман.  Кунис вече веднъж е печелила класацията на FHM - през 2013 г.

Кейт Мидълтън

 

Херцогинята на Кембридж също си има коефициент, но той е сред гарантирано невероятните. Напълно незаслужено. Принц Уилям трябва да е бесен. Ако все пак FHM обяви Мидълтън за най-секси в света, то заложилите на нея ще си върнат парите умножени по 67. Всъщност по-висок коефициент е обявен единствено за Лейди Гага. А нея дали някой изобщо я смята за секси?