Ще си имаме музей на секса. В Пловдив. Предполагам, защото все някъде трябва да водят малките сополанковци, след като Альоша, така да се каже, стана политически некоректен.

Разгледах експонатите. Например това

"Нещото", което ме наведе на тези мисли. Дано не е на 110 V - тогава не го включвайте вкъщи.

Първо реших, че е някакъв причудлив инджектопляктор за обследване на морското дъно... То било на друго дъно.

Научавам още, че т. нар. експозиция ще включва гинекологичен стол (?!?) и кутийки с вазелин. Що пък вазелин? Що не грес или WD-40? Направо от сандъчето с интрументи на трактора някак си плавно да прелееш към правенето на малки другарчета с някоя текезесарка...  И колко трябва да ти е акълът, за да влезеш в „музей”, за да гледаш кутийка вазелин.

Кутийка вазелин... Адски интересно!!!

Сега – по това приятно нещо ли е сексът, предлагам да не спорим... Може да поговорим по това доколко е сакрално и къде му е мястото. Ама няма. Скромният ми опит ме е научил, че сексът или го можеш, или не. И обикновена тия, които вдигат най-много патърдия, са от вторите.

А музеят, че ще върви, ще върви – сигурен съм. По същата причина, поради която Райна Кабаиванска пее сумарно годишно пред по-малко хора, отколкото събираше турнето на „Пайнер” само в един град - Стара Загора, примерно...

Да, някакъв продавач на надуваеми жени си прави реклама – това е ясно... Свободен пазар. По въпросите на рекламата и секса предлагам да се обърнем към българските рекламаджии. Които многократно съм подозирал, че всяка година сключват договори „на зелено” – още преди бала, да назначат целите випуски от училищата за деца с умствени затруднения.

Обърнете внимание и къде са другите единствени подобни експозиции – в Амстердам и Москва (да ме прощава Сидеров, че в тоя ред...) Първото – столицата на „щастието”, където неизвестно защо самоубийците на глава от населението винаги се борят за първото място в статистиката на СЗО, и второто – Новая Византия, православная Русь и т.н. Остана да уточним към кое от двете се целим, като предварително предупреждавам, че за Нова Византия сме малко малки.

Тотално сме „изплискали супата” – това се опитвам да кажа. Иначе съм фен, че всеки е свободен да си прави, каквото смята за добре, стига да не нарушава Наказателния кодекс. Но как е възможно 9 от 10 българи да реват, че пропадаме и затъпяваме, и да изобретяваме, и да се втурваме във все по-нови и нови пропадналости и тъпотии... Затова и така написах заглавието.

И за да не ме обвините в закостенялост, предлагам и 3 стъпки, с които окончателно да се изкачим право на туристическия Олимп: Музей на секса с козички (към Земеделското министерство, може и по европрограма), Алея на копрофагията (покрай тоалетните на Централна гара) и атракция Селфи и беседа с истински педофил в Софийския затвор. Където, доколкото съм чувал, по-старите обитатели свеждали мигновено на осъдените за това престъпление вижданията си кое е нормално и кое ненормално в едно здраво общество.