Феновете на ЦСКА вече са влезли в канцелариите на клуба и започват одит, личи от съобщение на клубната телевизия (cska.tv), която се управлява от един от излъчените запалянковци да получат акциите на Александър Томов, а зад него стои Ивайло Манджуков.

Вижте цялото обръщение:

"Армейци,

Днес 07.04.2015 очакваме акционерите Петър Манджуков и Юлиян Инджов да са вдигнали запора на акциите на "Лира Инвестмънт", за да може "Лира Инвестмънт" да ги прехвърли на излъчените фенове!

В същото време Боби Лазаров и Милко Георгиев организират среща с Александър Тодоров за уточняване на спешните плащания.

Проведени са разговори с потенциални спонсори за осигуряване на средствата за лицензирането!

От днес 07.04.2015 феновете в лицето на Милко Георгиев и Боби Лазаров започваме ОДИТ в ПФК ЦСКА АД, за резултатите на който ще информираме своевременно феновете и цялата общност!"

Клуб Z научи, че докато не приключи този одит новите инвеститори в ЦСКА няма да се покажат на светло. Те искат да знаят колко точно са дълговете на клуба, към кои физически лица и институции. Има подозрения, че ЦСКА дължи повече от афишираните от Томов 13 милиона лева.

В същото време сега е подсигурено функционирането на клуба и първия отбор, поне на санитарния минимум. В момента се търсят средства за най-спешните плащания, за да може клубът да подсигури лиценза за следващия сезон.