Старши треньорът на „Ботев“ Пловдив Станимир Стоилов отказа да коментира бъдещето си в клуба. Мъри говори след края на мача между неговия отбор и големия съперник „Локомотив“ Пловдив, игран в София на националния стадион „Васил Левски“. „Канарчетата“ биха с 2:1 след късен обрат.

"Ботев" Пловдив се намира в слаба форма и въпреки победата днес, "канарчетата" все още са далеч от първите три отбора в класирането.

„Имам мои мислене и идеи. В сряда след мача с „Левски“ (за купата – б.а.) ще ви кажа каква е моята идея за бъдещето ми в „Ботев“. Мачът днес бе оспорван, тежък. Смятам, че се представихме добре и заслужено спечелихме“, сподели след дербито Стоилов.

Мъри коментира и това, че феновете на „канарчетата“ не го харесват.

„Това, че съм недолюбван, е нормално. Има различни интереси. Собственикът е този, който преценява. Аз съм доволен, под мое ръководство „Ботев“ продължава да печели дербита“, каза със самочувствие старши треньорът на „жълто-черните“.

„Ботев“ Пловдив е четвърти в класирането, на пет точки от третия ЦСКА, като именно място в челната тройка е целта пред отбора, поставена от собственика Цветан Василев.