Бившият депутат от БСП Явор Куюмджиев заяви, че "няма спомен" да се виждал с банкера Цветан Василев. Така той отговори на въпрос на Клуб Z дали е имал срещи с Василев в неговия кабинет. Името на Куюмджиев фигурира в списъка с хора, които са посещавали Василев през лятото на 2013 г., който от циркулира в медиите от тази сутрин.

"Тетрадка, написана ръкописно, половината имена зачеркнати с маркер... Това прилича на фалшификат", увърташе първончално Куюмджиев, избягвайки да отговори директно на въпроса дали се е виждал с Василев. "Доколкото си спомням в същата сграда се намираше и ТВ7, там съм бил много пъти", каза още той. Накрая на директен въпрос бил ли е в кабинета на Василев за да се срещне с него той заяви "Нямам спомен да съм бил".

По-рано депутатът от ДПС Йордан Цонев, който също фигурира в списъка призна, че е имал срещи с Василев. Те били в качеството му на шеф на бюджетната комисия и на тези срещи се обсъждали промени банковото законодателство.

Рано тази сутрин медиите получиха файлове със сканирани страници от тетрадката на охраната в сградата на КТБ и ТВ7 на бул. "Цар Борис Трети" в София. По-късно Цветан Василев отрече да е автор на придружаващото ги писмо, но не спомена нищо за списъците. Клуб Z потвърди, че те отразяват реално състояли се срещи в кабинета на банкера.