Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев нарече журналист "олигофрен" и го изгони по време на снощните празненства по случай откриването на трибуна "Моци" и четвъртата шампионска титла на 70-годишнината на "орлите".

Бизнесменът се вбеси от въпрос на репортер как се чувства от това, че стадионът не е пълен, а "Лудогорец" има троен празник.

"Ти олигофрен ли си?! С олигофрени не ми се говори, изригна шефът на КРИБ и член на Изпълкома на БФС, цитиран от "Спортал". - Искаш ли да ти покажа справка от продадените билети? Нямаше места за всички и затова продавахме билети за правостоящи. Къде видя празни места? На трибуна "Моци" имаше най-долу, но хората от агитката се бяха качили до входовете и оттам гледаха срещата. Виж справката! Защо си дошъл да се заяждаш? Махай се, не искам да говоря с олигофрени."

Неотдавна на друг журналист бе спрян достъпа до "Лудогорец Арена" заради писания, които не са били по вкуса на управници в клуба. През миналото лято пък Домусчиев остро критикува тв коментатор, че не говорел достатъчно "патриотично" по време на прякото предаване на мача "Партизан" - "Лудогорец" в Шампионската лига.

А снощи Домусчиев се похвали, че помага да ЦСКА да вземе лиценз за "А" група. Нещо, за което Клуб Z вече писа.

"Като член на Изпълкома опитвам да помогна всички да вземат лицензи. Искам да има много сериозна конкуренция. Без да се хваля, но правя всичко възможно и ЦСКА, и всички отбори да останат в "А" група", така отговори бизнесменът на въпрос дали следи как върви лицензирането за новия сезон.