Живописна и в двата смисъла на думата изложба откриват две галерии едновременно. Галерия "Индустриална" и галерия "Маестро" представят от 27 март до 11 април експозицията "Невидяни отговори" на художничката Цветанка Гослер.
Освен живопис,  в залата на ул. „Индустриална” 11 в София е изложена и скулптура, създадена през последните години. Творбите на Цветанка Гослер са наситени със символи и сложни семантични съдържания за важните въпроси в живота, чиито отговори са пред очите ни - само трябва да имаме сетива да ги уловим, казват критиците. А „Невидяните отговори” са пред нас, но ние или не ги забелязваме, или не искаме да ги видим.
Ето и малко биография: Цветанка Гослер е родена през 1970 година в София. Започва да се занимава с рисуване от ранно детство при проф. Любомир Вукадинов. От 1995 г. живее в Германия, където продължава образованието си в Университета по изобразително изкуство в Хилдесхайм при проф. Ханс Лам и Николус Рейнеке. Автор е на редица самостоятелни изложби в София, Берлин, Хамбург, Ню Йорк, Уест Палм Бийч, Майорка и пр.. Участва в колективни изложби в България и чужбина. Тя активно представя творбите си в Германия и САЩ, а сега и изкушената българска публика ще се запознае с творчеството й.
Творбите на Гослер разработват широк кръг от теми, но основна е отношението ни към Земята. В голяма част от картините присъстват митологични символи, старобългарски знаци и руни, които на пръв поглед остават незабелязани от зрителя, но при по-дълбоко вглеждане разгръщат сложния смисъл на платното. В колажите са вплетени изречения, малки разказчета, цели стихотворения и статии с дълбоко съдържание, свързано с важни моменти от човешката история и засягат основни екзистенциални и социални проблеми.
В някои от творбите е поставена и темата за България - кои сме, какви сме били, какво сме постигнали, накъде отиваме. Може би като апел към българите, към човечеството – да се замислим за историята, за отношенията помежду ни, за отношението ни към земята като наш дом, за промяната в начина на мислене. Казано накратко: как да станем по-добри.