С последната версия на Скайп - 7.6.64.105, потребителите бързо установиха 5 странни нови емотикона - за радост, тъга, страх, отвращение и гняв. Но това не са стандартните "смайлита", а герои от последния филм на Дисни - Inside Out.

"Знаем, че обожавате нашите емотикони и винаги искате повече. Е, слушаме ви, и днес с вълнение искаме да ви споделим, че вкарваме Емоциите от последния филм на "Дисни"/"Пиксар" Inside out като емотикони за вас," съобщиха създателите на чат-програмата.

Кои са Емоциите обаче? В последната впечатляваща анимация на "Дисни" и "Пиксар" се разказва за малката Райли от Минесота, в чиято глава се зараждат 5 персонификации на емоциите ѝ - Радост, Тъга, Страх, Отвращение и Гняв. Те влияят на действията и чувствата ѝ. Като малка, основната водеща емоция е Радост, но когато Райли става на 11, семейството ѝ се премества в Сан Франциско, и Тъга, която останалите Емоции досега са смятали за излишна, изведнъж се активизира...

Ето и кои са новите емотикони:

Радост -  тя е винаги оптимистична, решена да намери забавното във всяка ситуация. Вижда предизвикателствата в живота като възможности, а тъжните моменти - като временни спънки.

 

 

 

 

 

Отвращение - тя винаги има собствено мнение, и е брутално искрена. Въпреки името си, иска най-доброто за Райли - и няма да се примири с по-малко.

 

 

 

 

 

 

Страх - той винаги е под напрежение дали няма да се случи нещо и прекарва много от времето си да преценява опасностите и рисковете. Малко са нещата, които не смята за опасни.

 

 

 

 

 

Гняв - невъздържан и буквално (наистина буквално) избухлив, той е нетърпелив и не харесва, когато бива изненадан.

 

 

 

 

 

 

Тъга - на нея ѝ е наистина трудно да бъде позитивна. Понякога най-доброто, което можеш да направиш, все пак, е да си поплачеш...