Актьорът Джони Деп и годеницата му Амбър Хърд очакват дете, съобщават американски медии, цитирани от БГНЕС. Според тях красивата Амбър съвсем наскоро разбрала, че ще става майка. След като научила новината, двойката ускорила приготовленията за предстоящата сватба.

Според анонимни, но достоверни източници фактът много зарадвал болната майка на актьора, която напоследък постоянно повтаряла, че иска синът й да се ожени и да има поне още едно дете. "Майката на Джони се надява пак да стане баба. Няколко пъти му е казвала, че мечтае за още едно внуче, за да си отиде спокойно от този свят", заявил близък на семейството пред медиите. Амбър от своя страна била много доволна, че има подкрепата на бъдещата си свекърва. "Тя е готова да стане майка, а за Джони детето ще бъде едно ново начало", разкрива източникът.Красивата Амбър била готова за майчинство. Снимка ЕРА/БГНЕС

За Джони Деп това дете ще е трето поред. От бившата си приятелка (френската актриса и певица Ванеса Паради, с която живя дълго време, но без да надене брачния хомот) той има още две – момичето Лили Роуз (на 15 г.) и момчето Джейк (на 12 г.).