Ad Config - Website header

 

Article_top

 
При последното си "надуване на мускули" Путин представи новата руска военноморска доктрина. Снимки БГНЕС

Коментари

Анонимен's picture
Анонимен

мони

Няма как-тръгнало е на провал.Особенно като даваш 1/3 от опоскания си бюджет за армията!!////////////////////////////////////////////////////
Заглавия:Проклятием этого августа станет для рубля дешевеющая нефть/// Из-за санкций Россия потеряет 9% ВВП////Газпромбанк: Курс доллара превысит 66 рублей /в момента е 63,5 а евротто гони 70!/////Золото дешевеет на фоне укрепления доллара к мировым валютам

DogWoman

Същото важи за 4-годишните деца, като ги биеш на "Не се сърди". Само дето в случая не е никак безобидно.
Анонимен's picture
Анонимен

Николов

За очакваното рухване на Русия и крах на политиката на Путин важи нашата поговорка: " Гладна кокошка просо сънува."
Анонимен's picture
Анонимен

ops

то така се говореше и за сесесере то, ама после като го погребаха всички сталинистчета си плакаха сами над самогона.
Анонимен's picture
Анонимен

В икономиката няма рязко и окончателно рухване. То е бавно и ужасно и дъно няма.Все пак дано се поправят-народът е много зле.
Анонимен's picture
Анонимен

Георги Кожухаров

От опит знам, че писането на стратегии и доктрини е едно, а реализацията им - съвсем друго нещо. При ресурсно ориентирана икономика и цена на петрола от сорта "Брент" около 50$ за барел (който не вярва - ето: http://finance.dir.bg/oil/) и с тенденция за запазването ѝ на тези нива, Путин не е в състояние да осъществи "амбициозната" си програма за превъоръжаване и модернизиране на армията. Чисто и просто - няма ги парите, които са необходими за това. И няма кой да му ги даде. А без истински мускули, никой няма да се хване на елементарните му блъфове. Трансформирането на вътрешнополитическите проблеми на страната и лично на Путин във външнополитическа агресия не може да продължи вечно. В един момент, хиените около него ще се извъртят и ще го нападнат. Що се отнася до народа на Русия - той е единственият, по-търпелив от нашия. Стига да не се повишава цената на водката.
Анонимен's picture
Анонимен

д-р Петроff

БРИКС,мрикс,хикс...ако се започне патакламата,Китай и Япония ще се срещнат на Урал с НАТО.Русия има ракети,но те са с една особеност,ако излетят въобще-не се знае къде ще отидат. Справка-последният севастополски парад....Само за 2 години Путин успя да обърне света срещу себе си и то по начин, за който предшествениците му биха позеленяли. Да направиш от братя по оръжие, смъртни врагове е направо гениално. Но както винаги, на Русия не и трябват приятели,а врагове....Тя боже да съществува само в условия на враждебност и ....алкохолно опиянение.
Анонимен's picture
Анонимен

Николов

Не бабувайте така песимистично на Русия и на Путин. Нали помните, че и Наполеон и Хитлер мляскаха нетърпеливо с уста , уверени, че ще я сдъвкат. По спокойно.Русия ще надживее изчерпания, амортизиран и безпътен западен свят. За Америка не говоря. Тя е вече колос на глинени крака.
Анонимен's picture
Анонимен

Атанас

А НАТО и ЕС да не би не създават проблеми, ако не печелят?!? А САЩ?!?

Най

Следвайте ни

 
 

Още по темата

Още от категорията

Анкета