Голямата холивудска актриса Шарън Стоун позира гола за сп. „Харпърс базар”. 57-годишната звезда е заснета само по обувки на висок ток и бижута.

В интервю за списанието Стоун разкрива подробности от личния си живот и разсъждава за сексапила и трудностите, които е преживяла.

Въпреки че има достатъчно високо самочувствие, за да се снима гола, актрисата смята, че дупето й е като "торба с палачинки". Въпреки това твърди, че сексапилът не е само в "щръкналите гърди".

„Той е в това присъствието ти да се усеща, да се забавляваш, да се харесваш достатъчно, за да харесваш и човека до теб. Ако мислех, че да съм секси, е да се старая да съм същата както по времето, когато заснех "Първичен инстинкт", на всички щеше да ни е трудно", споделя тя.

Оплаква се и, че рядко я канят на срещи:

"Все по-нагло флиртувам, но мисля, че мъжете не осъзнават поканата ми. Никога не ме канят на среща!"

Актрисата признава също, че все още се бори с последиците от кръвоизлива в мозъка, който преживя през 2001 г.

"Сякаш цялата ми ДНК е сменена, казва тя. - Мозъкът ми не е на същото място, тялото ми се промени, дори хранителните ми алергии са различни".

Макар да се страхувала, че повече няма да може да говори и чете, Шарън Стоун е убедена, че е научила много от преживяното.

"Станах по-интелигентна емоционално. Работя много усилено, за да развия други части от ума си. Сега съм по-силна. Мога да бъда унищожително пряма. Това плаши хората, но мисля, че за мен това не е проблем. Един вид това, че съм имала мозъчен кръвоизлив, кара другите да ме приемат такава".