Легендарният Гай Сайнър - по-известен на цял свят като лейтенант Грубер от "Ало, ало", на пропусна да посети една от забележителностите на Каварна - мидената ферма.

Ало, ало! Лейтенант Грубер провежда операция "Дълбока", написа в профила си във фейсбук кметът Цонко Цонев, който беше домакин на английския актьор.

Сайнър, освен че харесал калкана и мидите натюр, имал късмета да гледа семейство от 4 видри, което си играело в морето в момента. Той бил впечатлен колко е чиста водата, защото видрите са истинска рядкост.

Актьорът е у нас за няколко дни, като преди Каварна журира дори конкурс за красота на Русалка заедно с половинката на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова.

Иначе той оглежда и терени за бъдещи свои проекти. В момента се снима в продукции в Белгия и Холандия, казал още Сайнър.

В разговорите на маса обаче се оказало, че сред компанията има най-много фенове на куцукащия, строг, но справедлив Хер Флик. Сайнър обещал на кмета, че ще доведе актьора Ричард Гибсън, който изпълнява ролята в незабравимия ситком на Би Би Си. Двамата са много близки приятели.

... И, разбира се, кой не се е разписал на легендарното "Пежо" на кмета, нашарено с автографи на знаменитости, посетили Каварна?