Една от ходещите легенди на тежкия рок - Леми Килмистър от "Моторхед", като че все повече вдига белия флаг. Роденият през 1945 г. вдъхновител на цели поколения рок и хеви метъл музиканти и поклонници прекъсна концерта си в Остин, Тексас на втората песен - Metropolis.

Записите са от вечерта на 1 септември. Леми е във видимо недобро състояние, като преди това казва, че му е лошо. Накрая прекъсва шоуто с думите:  I Can't Do It. Преди да се предаде на Metropolis (която видимо изпълнява неритмично и с огромно затруднение), Леми успява да изпее и изсвири единствено откриващото парче  Damage Case.

Клипът в Ютюб има стотици хиляди гледания, а хора от цял свят изразяват подкрепата си за динозавъра и шерват видеото в социалните мрежи.

Преди шоуто в Остин бяха орязани лайвовете на групата в Солт Лейк сити и Денвър. Не е ясно каква ще е съдбата на следващите дати в САЩ и Канада, а турнето от 15 ноември трябва да се пренесе и на европейска сцена.

Почти 70 годишният рокаджия има проблеми със здравето още от 2013 г., когато част от турнето му бе отменена, а медии съобщиха, че Леми пътува с... дефибрилатор по концертите.

Килмистер е известен с това, че злоупотребява с огромни количества "Марлборо", "Джак Даниълс" и амфетамини от десетилетия.