Тайсън Фюри, следващият претендент за световните титли на Владимир Кличко в тежка категория на професионалния бокс, направи истинско шоу, повече като за Холивуд, на поредната подгряваща пресконференция преди мача им на 24 октомври в Дюселдорф.

Британецът се появи на брифинга с костюм на Батман, като Кличко и организаторите на двубоя го чакаха да седне до тях пред репортерите. И той седна, предрешен на комиксовия и филмов герой. По едно време се появи Жокера. Батман скокна и го повали. След това Фюри излезе и се завърна без черния костюм. Той се извини, че е закъснял и пресконференцията продължи.

А боксьорът не престана да прави шоу в типичния си маниер. Той държа речи, станал прав. И заканително сочеше Кличко с пръст. Шампионът видимо се забавляваше.

"Никога досега не съм присъствал на такава пресконференция", коментира украинецът.

На 24 октомври той ще защитава три титли срещу Фюри.

"Никога досега не си се бил с цигански крал", рече англичанинът. - Нямам търпение. Добре дошъл в моя град и в моята страна, миличък. Мога да ти кажа, че те е страх, защото си приготвил възможно най-големите ръкавици. Ти си един скучен робот, който постоянно влиза в клинчове. Не си интересен за гледане. Всички искат да те видят победен. Не ме е страх от теб."

"Ще оставя моите ръкавици да говорят. Дейвид Хей, който е по-лек боксьор, можеше да те нокаутира. Чувствам се добре, но все още не съм в идеална форма. Предстои ми най-тежката подготовка досега", отвърна Кличко.