"Бълтария е мястото!", категорично заявява холивудският актьор Силвестър Сталоун в новия рекламен клип за страната ни„ Той бе представен днес пред медиите от Министерството на туризма.

Сталоун е надянал нещо като шапка на командос. В клипа участват още актьорите Салма Хайек, Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм, Ейдриън Броуди, Шохрех Агдашлу, както и режисьорът Том Кърк и продуцентите Алън Сейгъл и Лез Уелдън.

 

 

 

 

 

 

 

Всички те показват личното си отношение към България като съм място, което трябва да се види и усети. Те застават с името и лицето си, за да разкажат за своите преживявания у нас в България и да призоват всички свои почитатели да посетят страната ни.

„Работим по този клип близо 10 месеца и мога да кажа, че това е сред най-добрите примери за публично-частно партньорство. Видеото е продукт на Nu Boyana Film Studios, които предоставиха кадрите, за да се случи клипът. За неговото създаване не са инвестирани държавни средства. С този клип променяме начина, по който искаме да се възприема и промотира страната ни“, каза министър Николина Ангелкова.

Тя и изпълнителният директор на филмовите студиа Ярив Лернер подписаха Споразумение за партньорство по силата, на което всички права се прехвърлят на Министерството на туризма и видеото може да бъде използвано безвъзмездно за популяризиране на възможностите за туризъм в страната ни.

 
 
България е мястото!

"България е мястото!" казва Силвестър Сталоун в новия промо клип на Министерството на туризма, представен пред медиите днес. Той заедно с още пет мега звезди са героите, които не просто рекламират България, а показват личното си отношение към страната ни като място, което трябва да се види и усети. За неговото създаване не са инвестирани държавни средства. Клипът е продукт на публично-частно партньорство с Nu Boyana Film Studios, които предоставиха кадрите за да се случи видеото. Новият клип изцяло променя начина, по който искаме да се говори за страната ни и да я промотираме като туристическа дестинация.

Posted by Nikolina Angelkova on 11 октомври 2015 г.
Бойко Борисов също е пуснал клипа на страницата си във фейсбук и призовава приятелите си да го шернат.