Психозата покрай "Евроволей 2015" се нажежава до червено. Вижте, например, черната борса за билети за днешния исторически четвъртфинал срещу Германия от 20:45 часа в "Арена Армеец". 

Спекуланти продават пропуски на цена близо 10 пъти по-висока от номиналната. В популярния сайт за продажби OLX потребител продава два билета за солидната цифра 400 лв., разкрива БГНЕС. Двата талона са закупени за общо 24 лв. В същата платформа билети могат да се намерят и за по-скромна цена - по 70 лв. единия. Но има и други стряскащи обяви - например 175 лв. "парчето".

Хиляди билети бяха изтъргувани за броени часове в понеделник и залата отново ще е препълнена с повече от 12 хиляди зрители. По всичко личи, че интересът в пъти надвишава капацитета на залата. Желаещите да викат за националите бипа напълнили и стадион.

БФ по волейбол намери частично решение, като инсталира огромен екран във фензоната пред "Арена Армеец". Така хиляди фенове ще бъдат максимално близо до любимците си, макар и отвън.

А подобна черна борса не се помни от дълго време, дори ако говорим за футбол. Нещо подобно се случи миналата година покрай домакинството на "Лудогорец" на "Реал" (Мадрид) в Шампионската лига, но разликата между реалната и продажна цена не бе чак такава.