Снощи Волен Сидеров се сблъска със студентите и преподавателите в НАТФИЗ, с полицаите, които дойдоха, за да укротят ситуацията, а в края на бурните събития и с юмрука на Камен Попов.

Ако днес лидерът на "Атака" реши да влезе в социалните мрежи, навсякъде ще се сблъска и с шегите, заяжданията и подигравките, които българите изсипаха в мрежата след като наблюдаваха среднощния му театър.

Прекрасен пример е челната снимка - още преди злополучното второ нахлуване в НАТФИЗ снощи, граждани започнаха да лепят плакати с предупреждение: "Внимание! Бял бродник!". За протеста в понеделник някой направи паралел с чудовищните създания от "Игра на тронове" пълен с помощта на Photoshop.

Хубавите шеги се създават паралелно. И анонимен интернет творец, и @stoynoff са стигнали до един и същи извод - защо Сидеров предпочита именно НАТФИЗ за набезите си? Защо не се насочи към друг ВУЗ? Например НСА?

@stoynoff: А Волен що не нахлуе в НСА в час по самбо?

Други потребители пък предлагат на Сидеров по-известен опонент:

Наскоро отворилия специализиран магазин за бири 100beers пък директно предложи награда за Камен Попов, който нанесе снощи кроше в лицето на партийния лидер:

Ето и още други подбрани коментари от Twitter:

@tsanova: Волен - най-успешният продуцент на риалити шоута.@zloban: НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР ЗА ПОЛИЦАЯ КОЙТО ИСКАШЕ ДА ТУПНЕ ЕДНА НА ВОЛЕН!!!!

@dilyan_kn: Волен влиза два пъти в НАТФИЗ! Кога ще влезе веднъж в лудница?

@count_hristo: Катедрата по анатомия и патоанатомия кани Волен Сидеров да послужи за нещо полезно

@nait65: Искам да съм до Волен в момента, когато се откаже от имунитета си и да му ударя един десен прав. Не съм Кобрата, но ще се постарая :))

@mariapeicheva: Няма ли кой да тества имунитета на Волен пред винкела?!?

@nait65: "Висше той не може да го получи в нашата академия, защото силно преиграва". Ректорът на НАТФИЗ за Волен

@n_paloff: Според Волен "всеки втори младеж е замесен по някакъв начин с наркотиците.” Волен е с Чуколов. Чуколов е по-млад. Следователно...

@VeselaAngelova: Доколкото схващам, ако някой най-сетне хвърли един кютек на Волен, прокуратурата ще образува дело за побой над неизвестна жертва.

@stoynoff: Не е луд този, който яде баницата. Луд е Волен Сидеров.

Анонимен коментатор: "Посегателството срещу г-н Сидеров е посегателство срещу руски движим имот, което е равносилно на посегателство срещу руската територия. Не ни остава друг избор, от този момент Русия е във война с България" - заяви Владимир Путин в телевизионно обръщение към народа си...