Реформаторският блок е на път да осъществи мечтата на шизофреника: Да извика сам себе си на дуел, да се яви, да стреля, да уцели, да умре отмъстен.

РАДАН КЪНЕВ: ПЕТЪР МОСКОВ ВЕЧЕ Е МИНИСТЪР НА БОЙКО БОРИСОВ

ПЕТЪР МОСКОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРИЕМА ЗА МИНИСТЪР НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И ДСБ

Горе положението е безспорно шизофренично, но и ние долу му подхождаме – щом нещата са плачевни, ние най-много се смеем. Когато сме безпомощни от поредната бъркотия, която допълнително ще обърка живота ни, това е нашият начин да се разграничим, да се утешим, да се извисим над бъркотията – като я иронизираме. Подигравката е нашата медитация, вицът е нашата съпротива. Доказват го множащите се с минути горчиво-тъжно-смешни постове в социалната мрежа „Фейсбук“.

Иглика Горанова: Здравната реформа пипна налудно разстройство...

Ralitza Kovacheva: Ако някой се държи като скот, той получава и правото да бъде третиран като такъв". Това се оказа самосбъдващо се пророчество на чичо доктор москоф. Сега, ако съм на ББ, ще поискам оставката на чичо доктор, щото е от опозиционна партия. Вижте Радан Кънев, сега - Петър Москов. Кой е на кон?

Любомир Кольовски: Подлостта и предателството подлежат ли на анестезия?", питаше се д-р Москов, анестезиолог.

Petko Konov: При него желателно е да не излиза от упойката. За него ще е най-добре, да си е в неговия свят. По-хуманно е.

Явор Дачков: Оставкаме, оставкаме...

Виктор Лилов: Чудна работа - на еволюцията са нужни милиони години за да ги направи хора, на властта - няколко месеца, за да станат отново маймуни!

Мануела Малеева: Франк Синатра с приятелите му семейство Гамбино (снимка) - поздрав за Петър Москов.

Диян Божидаров: А областните управители на ДСБ излизат ли опозиция, другите им хора из властта?

Полина Паунова: Аз пък предлагам РБ да си се влее в ГЕРБ, ама да са крайно несъгласни с политиката на Баце. Защо да се ограничават само до "коалиционен партньор".

Алдин Алдинов: Кое наричат реформа? Данък вафли ли? Щото аз не се сещам нещо смислено да е направил. Докато има монопол на здравната каса, не признавам нищо за реформа.

Цвета Тановска: Да си посипеш с поморийска сол главата или да сложиш поморийска сол в раната, изберете сами!

Йорданка Василева: Що ми се завъртя в главата рефрен от една стара, стара песен: "...Поморие е наша клетва, почти изречена на глас"?:)))

Георги Петров:  Важното е Шиши да остане, другото са детайли...

Анна Ангелова: Москов остава министър. А аз съм на кон!

Мартин Карбовски: Как изглежда доктор Москов от нашата си камбанария. Съгласни сме, в България отдавна вече "ролята на правосъдието се изпълнява от здравеопазването". Това го казваше мафиотът Милото в "Седем часа разлика".

Боряна Делчева: Шизофренично решение на Пепи. Явно в здравеопазването има все още какво да се доразсипва. Много еФтино!

Николай Милев: Според Москва, пардон, според Москов излизането на ДСБ от властта било политическа грешка. Според настоящия здрав министър не било достойно излизането от властта. По-достойно било лизането на властта.

Веселина Седларска: Очаквах РБ да се разпори вертикално, а той се цепна хоризонтално.