Станимир Стоилов отново ще бъде треньор на "Левски" в неделя. Само за един мач - по футзал. На 20 декември от 13:30 часа в столичната зала "Универсиада" ще се играе традиционният мач между "Левски" и отбора по футзал "Левски София Запад", който е сред най-добрите в страната.

Този път организаторите решиха да подходят различно. За "Левски" ще излязат ветерани - част от футболистите, които стигнаха до 1/4-финал за Купата на УЕФА и влязоха в групите на Шампионската лига през 2006 г. Очаква се наставник да е Мъри, който тогава записа историческото постижение.  Под негово ръководство в неделя отново ще излязат Елин Топузаков, Христо Йовов, Емил Ангелов, Димитър Телкийски, вратарят Георги Петков, настоящият спортен директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо...

Входът на залата ще бъде свободен, но организаторите са подготвилил специални талони от 5 до 50 лева. Събраните средства ще бъдат дарени на детско-юношеската школа на "Левски". Спонсорът "Виваком" е обещал, че ще дари равностойността на сумата, събрана от запалянковците и гостите на мача.

Шоуто ще бъде съпътствано и от други прояви същия ден.