Скандал с телесни повреди прекъсна фотосесия за мъжкото списание Hustler в Щатите. Участващият в снимките милионер и комарджия Дан Билзерейн хвърли от втория етаж на вилата си порноактрисата Джанис Грифит в басейн и тя жестоко си счупи крака. Това ще я извади за неопределено време от възходящата ѝ кариера в развлекателната индустрия за възрастни и недотам възрастни. А виновникът за инцидента даже не ѝ се извини. Полетът на 19-годишната порнозвезда беше заснето на видео и моментално публикуван в интернет.

Злощастните снимки се провеждали в холивудската къща на 33-годишния професионален покерджия Дан Билзерейн, пише The New York Daily News. На кадрите се вижда как той награбва чисто голата г-ца Грифит и я повдига във въздуха. Джанис радостно се смее, а Дан няколко пъти я пита готова ли е за изпитанието. Така и неполучил отговор, Билзерейн си отговаря сам "Готова!" и с лека засилка я хвърля от покрива. Порноактрисата с шумен плясък пада в басейна пред очите на оператора и стоящите наоколо мъже от екипа на филма. Никой не се опитва дори да спре милионера, замислил рискования трик.

На пострадалата Грифит лекарите поставили диагноза счупен крак. Проблемът обаче можеше да е по-сериозен, защото се вижда как комарджията я хвърля в плиткия басейн с гърба и с главата надолу и само професионалната ловкост на актрисата ѝ помага да се извърти във въздуха и да падне на крака.

Отначало Джанис написала в своя микроблог в Twitter, че "нелепо си счупила крака" по време на фотосесия. Явно чак по-късно се разстроила от факта, че заради травмата ще изтърве снимки в няколко филма, а това означава пропуснати ползи - лекарите ѝ пояснили, че поне няколко седмици не може да ходи на работа. Затова сега Грифит се кани да заведе дело срещу богатия плейбой и признава, че акробатичния номер, изпълнен насила от нея, е бил "не най-добрата шега".

Билзерейн обаче не само не чувства вина, но и се майтапи със случката. Като отговор на претенциите на Грифит той споделил в нейния Twitter коментара на един от своите фенове: "Дан Билзерейн едва не беше убит от гола жена, която се опита да го хвърли от покрива. Ха-ха-ха!"