Световният №2 в света Анди Мъри стана баща. Ким, съпругата на тенисиста, го дари с момиче, а на този етап името още не е обявено официално.

Роднини на двойката обявиха, че двамата умишлено до последния момент не са знаели пола на първото си бебе. Те се ожениха през миналата година в родния си Дънблейн, Шотландия, а през лятото стана ясно, че Ким чака дете. Днес дългоочакваната новина е тема №1 в Дънблейн. Съгражданите на звездната двойка се държат като на голям празник.

Навсякъде има балони, надписи, пожелания и т.н. и т.н.

Мъри бе готов във всеки един момент да зареже Откритото първенство на Австралия и да си тръгне, за да присъства на раждането. В крайна сметка той достигна финала и за втора поредна година загуби от Новак Джокович. На награждаването сърбинът пожела на Анди раждането на Ким да мине успешно. И го предупреди, че събитието изцяло ще промени живота му.

Ким съпровожда Анди навсякъде по турнири, но в следващите месеци няма да е така. Двамата се познават още от тийнейджърските си години. 

Букмейкърите на Острова почнаха да приемат залози дали момичето ще последва семейната тенис традиция на Мъри. Неговата майка Джуди е бивша състезателка, а брат му Джейми спечели "Аустрелиън оупън" на двойки малко преди финала на Анди.