Неуморният "Хеви кметъл" Цонко Цонев организира томбола с билети за предстоящия в края на юни фестивал "Каварна рок". На следващата софийска спирка с пътуващия си рок музей той ще връчи на фенове няколко безплатни пропуска за събитието, което традиционно събира на стадион "Калиакра" хиляди дългокоси почитатели.

Андрей Слабаков с Ернестина Шинова, Наско от "Б.Т.Р." и още куп приятели ще бъдат на 9 май в столичен рок бар, където градоначалникът ще изложи колекцията си от лични подаръци от легенди като Deep Purple, Doro Pesch, ZZ Top, AC/DC и мн.др. В продължение на две седмици всеки ще може да види експонати като китарата на Manowar, с която групата изпълни българския химн в метъл вариант, златния албум на Deep Purple - Burn, издаден само в 50 екземпляра в цял свят, прототипа на паметника на Рони Джеймс Дио, златен диск на ZZ Top с автографи и т.н. Всички присъстващи ще участват в томбола за билети за "Каварна рок 2014".

Тази година фестивалът е на 27, 28 и 29 юни, на сцената ще излязат Helloween, Europe, Krokus, Sabaton, Gotthard, китаристът на Ози Осбърн Гас Джи и мн. др.