Пета поред дъщеря от втора поред жена се роди на Брус Уилис. Майката в дадения случай е бившата моделка Ема Хеминг. 3,5 килограмовото момиченце, което се появи на бял свят в клиника в Лос Анджелис, бе наречено Евелин Пен. Майката и дъщерята се чувстват отлично, казаха от болницата.

Раждането на бебето бе потвърдено официално от представител на двойката Уилис-Хеминг, който заяви пред The Hollywood News Daily, че "съпрузите, които са женени вече пет години, са вън от себе си от радост от появата на новия член на семейството".

59-годишният Брус Уилис е баща на още 4 на брой щерки. 3 от тях са от брака му с Деми Мур - Румър Глен, Скаут Ла Ру и Талула Бел. От връзката с Ема Хеминг това е второто женско отроче - през април 2012 г. се роди Мейбъл Рей, която също била "много радостна от появата на сестричката си", предаде People.

Покрай попълването на дамската част от обкръжението си, миналата година актьорът стана командор на Ордена за изкуство и словесност на Франция и си купи за семейно гнездо разкошен апартамент в Ню Йорк. Ще припомним и че преди няколко години многодетният татко се пошегува в Русия, че е винаги готов да помогне за решаването на демографския проблем на страната.