Двама австралийски милиардери се скараха и сбиха зверски заради супермодела Миранда Кер на плаж в Сидни, съобщи БГНЕС.

Единият от тях - 46-годишният Джеймс Паркър, е настоящ приятел на Миранда. Той и 47-годишният Дейвид Гейнджъл първо си разменили обидни думи, а после тръгнали да разрешават спора с юмруци. По думите на очевидци господата се затъркаляли по пясъка в опит да се удушат един друг.

По време на боя Гейнджъл така халосал Паркър, че в резултат на това любовникът на Кер загубил няколко предни зъба. На всичко отгоре, докато се премятали на земята, двамата мъже паднали от невисоко бетонно заграждение и хубаво се натъртили. Зяпачите наоколо хукнали да търсят зъбите на Паркър и дори ги намерили.

Най-веселото в случая е, Паркър и Гейнджъл са приятели от деца. В края на 2013 г. обаче отношенията им претърпяват рязка промяна - тъкмо защото Паркър започва да се среща с 31-годишната Кер, а после заради нея се развежда с жена си Ерика Бакстър, от която има 3 деца. Това разгневило семейния приятел Гейнджъл, който очевидно много държи на семейните ценности и няма нищо против да лиши някого от зъбите му в защита на морала.