Американската козметична компания M.A.C, която напоследък си проправя път и към българския пазар, демонстрира размах и нестандартно мислене. Последната идея на маркетолозите ѝ е козметична линия на името на добре познато лице. Което обаче не е на манекенка или актриса, както сме свикнали да става, а на безкрайно смешната героиня Мардж от анимационния сериал "Семейство Симпсън".

М.А.С вече са се договорили с продуцентите на мегауспешния телевизионен проект и ще направят колаборацията по случай 25-ата годишнина от началото на сериала. Но понеже явно е невъзможно да се създаде унисекс козметична линия за възрастни и деца едновременно, решението е повече от логично - новата колекция гримове, червила, парфюми и тям подобнище бъде на името на мама Мардж Симпсън.

Засега M.A.C не разкриват подробности за новия проект, но като имаме предвид синята фризура, роклята в салатен цвят и червеното герданче, можем да очакваме много ярки оттенъци в колекцията. Само предположенията, че фон дьо тенът в колекцията ще има патешко жълт цвят (характерен за цялото семейство Симпсън), може да се окажат пресилени. Но кой знае...

Модната козметична линия на шантавата анимационна героиня вече е в процес на разработка и се очаква на пазара през септември.