Бившият футболист на "Левски" Владимир Гаджев най-накрая си намери отбор - треторазредният английски клуб "Ковънтри". Някога добър отбор, "сините" са в голяма криза в последните години, като в момента са в златната среда на Лига 1.

Трансферът още не е обявен официално от "Ковънтри". Новината съобщи специалистът по спортно право Георги Градев, който има бизнес отношения с Гаджев и с мениджъра Генади Вучков, завел халфа на Острова.

Владимир Гаджев не е играл от края на миналата година, когато договорът му с "Левски" изтече. През януари преминаването на национала в руския "Кубан" не се осъществи и оттогава той само тренира. Вървяха спекулации за завръщане на "Герена", за сензационен трансфер в "Славия"...

Генади Вучков се прочу като един от хората, на които ЦСКА дължи много пари заради трансфери на футболисти - сумата е 7-цифрена.

Междувременно управителният съвет на "Левски" имаше заседание тази вечер. Тема №1 бе незадаволителното представяне от началото на сезона. Както и някои проблеми, свързани с детско-юношеската школа на клуба. Шефът на УС Иво Тонев обяви, че не е стоял въпроса за отстраняването на треньора Стойчо Стоев. Въпреки това той даде ясно да се разбере, че ръководството на клуба не е доволно от представянето на отбора и работата на Стоев. И натърти, че договорът на специалиста изтича в края на сезона.

Босовете на "Левски" искали да виждат промяна най-вече в играта, предвид факта, че през зимата е направена мащабна селекция. "Сините" трябвало да се доближат до "Лудогорец". Тонев разбира, че в тима са влезли много нови играчи, на които им трябвало време, но също така търпението на шефовете не било безгранично.

От поведението на отбора и треньора в следващите мачове ще зависи дали ще му бъде предложен договор или не. Това е основното решение днес.

Иво Тонев разкри, че новата трибуна на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде отворена на 23 април на мача с "Лудогорец". Цената на билетите ще варира от 20 до 6000 лева. Втората стойност се отнася до наемане на специална ложа с екстри и глезотии.