У арестувания шеф на Агенция "Автомобилна администрация" Цветелин Цветанов са намерени 175 хил. лв., а в цялата група, задържана досега - около 400 000 лв. Това казаха на нарочен брифинг от спецпрокуратурата, която разследва организирана престъпна група в агенцията, по-известна като ДАИ.

Оказало се обаче, че извън тези суми тъстът на директора скътал в гардероб в Долни Дъбник огромна сума, която разследващите все още броят. Пред Клуб Z прокурори казаха, че в тайника имало над 400 000 лв. Постижението е "впечатляващо" защото Цветанов е на поста едва от началото на 2015 г.

Заедно с него са задържани шефовете на областните дирекци в Плевен и Габрово - Емил Иванов и Венцислав Генов. В ареста са Тихомир Вълчев и Пламен Ангелов - бивши служители, през които са минавали всички далавери. Те са приближени на Цветанов. Задържани са също две дами - Цветелина Димчева и Соня Христова, началнички на отдел в Агенция "Автомобилна Администрация" и Иван Иванов, инспектор от Видин. В ареста е и един собственик на автомобилна школа във Видин.

Очаквайте подробности!