Петър Хубчев напрактика вече не е старши-треньор на "Берое". Снощи тимът допусна конфузно 0:2 от ЦСКА от у дома в първи полуфинал за Купата на България. По-късна доба се е събрала управата на клуба и около полунощ е взето решение за раздяла с един от Четвъртите в света.

Новината все още не е обявена официално.

А цесекарска връзка има и за кандидат №1 за наследник на Хубчев - Стойчо Младенов. Специалистът бе на трибуните на стадион "Берое" за мача с любимия му отбор. Той гледа на живо и визитата на "Лудогорец" в Града под аязмото. 

Хубчев е на мушката за уволнение от няколко седмици, научи Клуб Z. Така и присъствието на Стойчо Младенов на домакинските мачове никак не е случайно. Ръководството на "Берое" е недоволно от Хубчев, тъй като счита, че "зелено-белите" трябва да са по-напред от четвъртото място в "А" група. Старозагорци бяха считани за фаворит за спечелване на Купата, но сега ги чака много тежка задача на стадион "Българска армия" на реванша.

Преговорите със Стойчо Младенов са в заключителна фаза. Известно е, че който иска да наеме Екзекутора на "Ливърпул", трябва да се бръкне надълбоко - той винаги иска висока заплата и си има щаб. В екипа му са и двамата синове - Стойчо-младши и Александър. Малкият е помощник-треньор, а големият работи като мениджър и се грижи за трансферите.

Много интересно ще бъде, ако Младенов води "Берое" срещу ЦСКА на Армията. Той вече е излизал срещу "червените" като наставник на "Литекс".