"Левски" представи екипите си за новия сезон. Оригиналният си е син. Резервният - червено-жълт! Точно трите цвята са използвани от клуба в първите години след създаването му през 1914 г. Аленото отпада след време, но продължава да стои в емблемата. Ако трябва да бъдем точни, преди 100 лета "Левски" почва да играе с червено и жълто райе.

Препратката към миналото е по повод вековния юбилей, а "Левски" ще почне да облича тези екипи още от мача с "Лацио" на 23 май. На представянето присъстваха клубни шефове, футболисти от мъжкия отбор и от школата, представители на споснорите и организатори на тържествата.

Станислав Ангелов и Валери Божинов позираха
заедно с деца от школата на "сините"
 

В ролята на манекени за екипировката влязоха футболистите от мъжкия тим Валери Божинов, Владимир Гаджев и Станислав Ангелов, както и млади таланти.

Титулярният екип, разбира се, остава изцяло в синьо, като на ръкавите на фланелката са избродирани годините 1914 (на десния) и 2014 (на левия). На гърба над името на футболистите се откроява надписът "Вековен", а от вътрешната страна на яката е поставена стотица и фразата на Васил Левски: "Времето е в нас и ние сме във времето".  По яката и ръкавите има червено-жълти ленти. Екипите вече са в продажба и за фенове.

Владимир Гаджев - един от лидерите на "Левски" 

Финансовият директор Константин Баждеков обяви, че повече яснота за новото спортно-техническо ръководство на клуба, който посреща юбилея си в криза, ще има през следващата седмица.