Сряда, 20 април, се очертава като голям ден за ЦСКА и феновете на клуба. "Червените" приемат "Берое" в полуфинален реванш за Купата на България след 2:0 в първия мач в Стара Загора. Началният час е 20:00, а стадионът бе разпродаден още преди дни.

Преди това цесекарите излизат на протест на "Орлов мост" - от 16:00. Протестът е срещу БФС. Получено е разрешение от Столична община за шествието. Ако не сте участник в митинга, избягвайте "Цариградско шосе" и бул. "Цар Освободител" в тези часове. Затворени ще бъдат части от двата булеварда и десетина улици.

Вратите на стадиона се отварят в 17:30 часа, а след 19:30 на "Българска армия" няма да бъдат допускани повече запалянковци - трябва да сте заели мястото си преди това.

Мачът и протестът ще бъде пазени от рекордните в последните години 3000 полицаи.

Очаква се и не малко фенове на "Берое" да пътуват до София - поне 300. Вчера агитката на "зелено-белите" надъха отбора на тренировката.

А независимо от полуфинала, клубът продължава да се готви за 100-годишния си юбилей. Записан бе клип към песента на Стефан Вълдобрев по случай големия празник. Участват звезди като Стунджи, Иван Лечев, Поли Генова, Станимир Гъмов и други, пише официалният сайт на беройци. Вълдобрев е запален фен на отбора.

В същото време в щаба на ЦСКА опитват да предпазят отбора от прекалено голяма еуфория и от цялата шумотевица покрай реванша. Макар и от трета дивизия, тимът може да се класира на финал. Гриша Ганчев е обещал щедра премия при краен успех срещу "Берое". Очаква се благодетелят на "армейците" да присъства в ложата на стадиона.

Другият полуфинал - между "Литекс" и "Монтана", е в четвъртък. Монтанци имат аванс от 2:0.