Тежки машини и десетки жандармеристи пазят сградата на БФС на улица "Иван Асен II" от фенове на ЦСКА, които излязоха на протест срещу футболната централа преди полуфиналния реванш срещу "Берое" от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

"Червените" започнаха да се събират в градинката пред футболния съюз още след 15 часа, а по това време униформените вече бяха обградили и отсекли периметър пред сданието, атакувано неведнъж от цесекари в последните години.

Запалянковците хвърят бомбички и димки и пеят песни. Ехтят обидни възгласи срещу Борислав Михайлов, който, ако изобщо е в България, най-вероятно не е идвал днес на работното си място. Чуват се и обиди по адрес на Бойко Борисов. "Червените" от месеци не бяха викали срещу премиера - след апел от страна на клуба през есента на миналата година.

Около 17 часа феновете почнаха да се стичат към "Орлов мост" и блокираха движението, както бяха обещали. Пред БФС останаха доста запалянковци. Докъм 17:30 няма инциденти. Феновете се наливат с бира, но се създават проблеми. Поне засега.

Очаквайте още подробности. Новината се обновява.