Всеки забравя за някоя задача, напомняне или списъка за покупки в магазина. Устройството SeeNote ePaper Sticky Note е интересна комбинация между вездесъщите "жълти листчета" и различните приложения на смартфона за водене на записки и получаване на съобщения, като може да се залепи до вратата на дома, така че преди излизане бързо да проверим дали не сме забравили нещо.

Устройството е с 4,2-инчов дисплей от "електронна хартия", който може да се чете и без да е необходимо фоново осветление. С домашната Wifi мража се свързва със смартфона, като от него изтегля всичките съобщения от електронната поща, прогнозата за времето, както и задачите от календара. Вместо със звукова аларма, използва светлинен сигнал по периферията си, за да ви предупреди за настъпването на дадено събитие.

Можете да го закрепите на всяка повърхност със залепваща лента 3M Command Strip, която не наранява повърхността при нейното отстраняване. Има вградена батерия, която му осигурява работа до 1 месец с едно зареждане. Струва $99.