Шарън Озбърн потвърди упоритите слухове, че са се разделили с Ози Озбърн. Тя се завърна в шоуто The Talk, където призна пред една от водещите, че слуховете са истина, съобщава zrock.bg.

На въпрос: „Ози все още ли е извън дома ви?”, Шарън отвърна: „Не, той се върна, а аз съм извън къщата.”

Изданието TMZ обяви по-рано, че Ози се е завърнал в дома си в понеделник вечерта, защото е чувствал, че има право да се завърне. Когато го е направил, Шарън е събрала малко багаж и се е изнесла.

„Това е правилното решение за мен, защото, честно казано, в този момент нямам никаква идея какво ще правя с остатъка от живота си... Аз съм на 63 години и не мога да продължа да живея по този начин... Избягвам да гледам всякакви снимки или да чета каквото и да е. Знам какво се случва. Нямам нужда да чета за него или да го виждам. То е като да слагаш сол в раната. Нямам нужда от това”, каза още Шарън Озбърн.

Тя подчерта, че много обича Ози:

„Той ми даде невероятен живот. Даде ми три невероятни деца."

Колкото до бъдещето, Шарън Озбърн казва, че не може да отговори, защото не знае какво иска.

Преди това Ози излезе с изявление, че случващото се няма нищо общо с неговата трезвеност. Той увери, че не е употребявал алкохол или наркотици от над три години.

Певецът на "Блек Сабат" и Шарън са женени от 1982 г. Озбърн многократно е споделял, че без нея отдавна щеше да бъде мъртъв заради саморазрушителния му начин на живот. Семейството и две от децата им станаха още по-известни и с революционния за времето си риалити формат на MTV - The Osbournes, сниман в дома им.